ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

1. Загальні положення.

1.1. ФОП Мастепан Ольга Василівна є Адміністратором інтернет-магазину "KAMOH!", доступ до якого здійснюється через веб-сайт, який має адресу в мережі Інтернет https://kamon.com.ua/ (далі – Сайт).

1.2. Ця Політика конфіденційності встановлює правила щодо збору, використання та розголошення Персональних даних Користувачів Сайту.

1.3. Для того, щоб здійснити реєстрацію на Сайті і використовувати Сайт, Користувач повинен уважно ознайомитися з цією Політикою збереження конфіденційності і висловити свою повну згоду з її умовами.

1.4. Користувач не має права використовувати Сайт, якщо він не згоден з умовами даної Політики конфіденційності.

1.5. Здійснюючи будь-яку взаємодію з Сайтом, Користувач дає свою однозначну згоду з умовами даної Політики конфіденційності. Користувач надає Адміністратору право отримувати, зберігати, опрацьовувати, використовувати і розкривати персональні дані на умовах даної Політики конфіденційності.

1.6. Користувач визнає, що в разі свого нехтування безпекою і захистом своїх персональних даних та даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і персональних даних Користувача. Адміністратор не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.


2. Обробка даних.

2.1. Адміністратор має право на обробку Персональних даних Користувачів – будь-яку дію або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

2.2. Персональні дані можуть включати (але не обмежуються цим):

  • адресу електронної пошти;
  • прізвище, ім'я, по батькові;
  • номер телефону;
  • стать;
  • адресу проживання (доставки);
  • файли cookie та дані про використання;
  • IP-адресу Користувача;
  • поведінку Користувача на Сайті.


Відстеження та файли cookie.

2.3. Адміністратор використовує файли cookie та аналогічні технології відстеження, щоб відстежувати діяльність Сайту та активність Користувачів при його відвідуванні.

2.4. Файли cookie надсилаються у вебпереглядач із веб-сайту та зберігаються на пристрої Користувача. Користувач може налаштувати свій веб-переглядач та відмовитися від всіх файлів cookie або вказати, коли файли cookie можуть надсилаються. Однак, якщо Користувач не приймає файли cookie, він втрачає можливість користуватися деякими елементами Сайту.


3. Використання даних.

3.1. Адміністратор має право обробляти зібрані персональні дані для наступних цілей:

  • ідентифікація Користувача на Сайті;
  • сповіщення Користувача про нові можливості, акції та інші новини на Сайті шляхом поштових розсилок. Користувач завжди може відмовитися від проведення розсилки за його контактного інформацією, якщо перейде за відповідним посиланням у поштовій розсилці.;
  • надання клієнтської підтримки;
  • обробка Замовлення, зробленого Користувачем на Сайті.


4. Надання доступу до інформації.

4.1. Адміністратор не передає персональні дані третім особам, за винятком випадків, що передбачені чинним законодавством України або цією політикою конфіденційності.

4.2. Користувач, погоджуючись з цією Політикою збереження конфіденційності, надає право Адміністратору розкривати свої персональні дані третім сторонам у наступних випадках:

  • надання послуг інтернет-магазину "КАМОН!" третіми сторонами, зокрема, але не виключно, при обробці платежів, здійсненні доставки товарів. Треті сторони можуть використовувати призначену для користувача інформацію тільки в разі, якщо вони надають послуги інтернет-магазину "КАМОН!" і тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги;
  • надання інформації правоохоронним та іншим компетентним державним органам на їх запит, що відповідає вимогам чинного законодавства України;
  • захист особистої безпеки Користувачів або третіх осіб.


5. Захист інформації що збирається.

5.1. Адміністратор вживає всіх належних і достатніх заходів з метою захисту Персональних даних Покупців, однак не може гарантувати їх абсолютну безпеку, зважаючи на особливості здійснення діяльності в мережі Інтернет.


6. Зміни в політиці конфіденційності.

6.1. Адміністратор має право без попереднього повідомлення вносити зміни в текст даної Політики конфіденційності. Зміни до Політики конфіденційності вступають в силу після їх публікації.

6.2. Адміністратор не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов даної Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок щодо порядку використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.


7. Додаткові умови

7.1. У випадку, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, це не вплине на інші положення, які, не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

7.2. Користувач має права, передбачені Законом України "Про захист персональних даних" від 1 червня 2010 року №2297-VI.

7.3. Дана Політика конфіденційності розповсюджується на Користувача з моменту, коли під час використання Cайту https://kamon.com.ua/ він при передачі своїх персональних даних погодився з умовами даної Політики конфіденційності і діє до того часу, доки на Cайті "КАМОН!" зберігається будь-яка інформація про користувача, в тому числі й персональні дані.